Vakantieparken in holten

Naast het vakantiepark de Lindenberg zijn er nog talloze ander vakantieparken in Holten, met elk hun eigen- en gezelligheid. Hieronder vind je enkele aanraders…

Twenhaarsveld

Het park midden in bosrijk gebied beschikt over alle nodige faciliteiten, waaronder een overdekt zwembad, een tokkelbaan en een waterspeelplaats. Het ideale vertrekpunt voor je vele ontdekkingstochten.

Buitenplaats Holten

Vanuit dit vakantiepark kan je perfect de omliggende natuur verkennen. Nadien neem je een duik in het verwarmde zwembad en geniet je van een lekkere maaltijd in het sfeervolle restaurant.

Sallandshoeve

Dit gezellige familiepark, met onder ander een binnenzwembad , speeltuin en midgetgolfbaan, is zeer geschikt voor jonge gezinnen en natuurliefhebbers.

Hessenheem

Dit is een ideale uitvalsbasis om Twente te verkennen. De sportievelingen kunnen een baantje trekken in het buitenzwembad of een balletje slaan op de tennisbaan. Anderen vinden hier een oase van groen om tot rust te komen.

De Noetselerberg

Dit park heeft een buiten- en binnenzwembad met waterglijbaan. Andere sport- en speelpret vind je in de indoorspeeltuin of op de omliggende sportvelden.

Mölke

Het vakantiepark ligt vlak naast de Regge. Er is een binnenzwembad en een indoorspeeltuin. U kan lekker luieren op het zandstrandje vanwaar u ook kan bootje varen en je hengels uitwerpen om te vissen.

Finspark Herikerberg

Dit park staat geheel in het teken van Finland en bevindt zich midden in een bosrijk gebied. Hier vind je enkel rust, stilte en natuur. De Finse sauna is een absolute aanrader.

Landgoed De Elsgraven

Dit kleinschalig park ligt midden in de natuur, maar de nodige voorzieningen, waaronder een binnenzwembad, sport en spel, ontbreken zeker niet.

De Hellendoornse Berg

Het vakantiepark ligt naast de Sallandse heuvelrug. Met zijn overdekt zwembad en eindeloze voorzieningen is dit het ideale vakantieadres voor zowel gezinnen, actievelingen als de rustzoekers.

Buitengoed De Vlinderhoeve

Dit rustige vakantiepark biedt accommodatie welke ideaal zijn voor wandel- en fietsliefhebbers.