Vakantiepark de Lindenberg

Heb je genoeg van alle drukte en wil je er even tussenuit? Maar je hebt geen zin om lang in de wagen te zitten? Dan is de keuze voor het vakantiepark de Lindenberg snel gemaakt.

Met zijn ideale ligging in Holten (Overijsel), is het een kleinschalig park met unieke aandacht voor de gasten. Beleef een sportieve dag op de tennisbaan of midgetgolfbaan om daarna een duik te nemen in het verwarmde zwembad. Dit terwijl je kinderen dollen op de waterspeelplaats. Op de leuke dierenweide kan jong en oud zich ontfermen over de schattige bewoners. In het restaurant en de snackbar kan je steeds terecht om de inwendige mens te versterken. Er is ook de mogelijkheid om elektrische fietsen te huren indien je het park al fietsend wil verkennen.

Accomodatie

Familiebedrijf de Lindenberg biedt een variatie bungalows van verschillende types aan, allen gelijkvloers. Elke accommodatie is voorzien van een basis comfort maar ook wat meeer luxe is beschikbaar. De bungalows zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Op hun website kan je een overzicht vinden van de mogelijkheden die Vakantiepark de Lindenberg biedt.

Omgeving

Voor wandel- en natuurliefhebbers is dit park perfect gelegen tussen twee prachtige natuurparken. Daardoor is er een ruim aanbod aan wandel- of fietsroutes beschikbaar op het domein. In het charmante centrum van Holten kan je naar hartenlust winkelen of op één van de vele terrasjes een verfrissend drankje kan nuttigen. De stad Deventer ligt niet veraf, waar je met de kinderen kan ravotten op de kinderboerderij Donterman of in het avonturenpark Hellendoorn. Ook de bekende boekenmarkt en het Dickensfestijn zeijn zeker een bezoekje waard.

Reservatie en contact

Op de website van het vakantiepark kan je in een paar eenvoudige stappen online reserveren. Als eerste kan je jouw wensen aangeven zoals aantal personen, aantal nachten en of je wordt vergezeld van een huisdier. Automatisch krijg je dan een overzicht met de beschikbare bungalows in die periode. Tenslotte krijg je een overzicht te zien wat je verblijf jou zou kosten. Nu kan je definitief reserveren. Na de reservering krijg je een reserveringsbevestiging netjes in je mailbox toegestuurd. In deze bevestiging vind je alle nodige gegevens van jouw reservering terug alsook de te betalen aanbetaling. Er wordt geadviseerd het resterende bedrag te voldoen voor je vertrek maar het is zeker mogelijk het restbedrag te betalen bij aankomst ook.