Landal Twenhaarsveld

Op de Sallandse Heuvelrug, met als bekendste berg de Holterberg, vind je één van de bekende Landal Green parken. Zoals steeds biedt Landal een plek waar het fijn vertoeven is. Middenin de prachtige natuur heb je alle comfort dat je nodig hebt om een geweldige vakantie te beleven.

Logeren in de natuur

Bij Landal Twenhaarsveld streven ze er naar dat iedereen bij hen kan komen logeren. Er is een groot aanbod aan verschillende bungalows. Je kan kiezen om het basic te houden met alle nodige comfort of heb je liever wat meer luxe? De luxe bungalows beschikken over een privé sauna en zonnebank.

Alleen of met de ganse familie? Van een tweepersoons accommodatie tot een bungalow voor 18 personen, de mogelijkheden zijn bijna onbeperkt.

Ecologische voetafdruk

De grootste troef van Landal Twenhaarsveld is natuurlijk de bosrijke omgeving. Om deze pracht te behouden dragen zij dan ook hun steentje bij. Zo bestaat er een samenwerking met Greenchoice. Deze levert 100% Nederlandse windenergie. Ook maken ze gebruik van zonnepanelen en warmtepompen.

Ze gingen echter nog een stapje verder en bouwden enkele bestaande bungalows uit 1985 om naar aardgasvrije woningen. Met de bedoeling om er zelf uit te leren wat de mogelijkheden nog zijn om het milieu te beschermen, maar zeker ook om de boodschap te verspreiden. Je kan in één van deze aardgasvrije bungalows verblijven en zodanig ondervinden of dit misschien een optie voor jouw woning kan zijn. Je wordt grondig geïnformeerd en gestimuleerd om ook je steentje bij te dragen.

Zelfs met je trouwe viervoeter

Elke hondenliefhebber weet dat je niet overal welkom bent met je beste vriend. Bij Landal Twenhaarsveld ben je meer dan welkom. De hiervoor speciaal ingerichte ‘hondenbungalows’ voldoen perfect aan de eisen van de hondeneigenaar. Een knusse mand, Drink- en eetpotten die in hoogte verstelbaar zijn en een omheinde tuin zorgen ervoor dat ook je hond zich onmiddellijk thuis voelt.

Zelf aan de slag of de voetjes onder tafel schuiven?

Na een leuke, actieve dag is het belangrijk ook de innerlijke mens terug aan te sterken. Landal Twenhaarsveld biedt ook hiervoor verschillende mogelijkheden.

Een rustig ontbijt, een snelle lunch of een uitgebreid diner vind je zonder problemen in de vernieuwde brasserie of snackbar.

Voor wie het graag wat intiemer heeft, is er de mogelijkheid om alles te laten leveren aan je bungalow, van ontbijt tot algemene boodschappen uit de parkshop om zelf je potje te koken.

Het ideale tijdsverdrijf

De keuze aan activiteiten bij Landal Twenhaarsveld is ongelooflijk uitgebreid. Je kan je onmogelijk vervelen. Van de actieve sporten zoals fietsen, wandelen of het discovery track tot rustgevende mogelijkheden in het welnesscentrum of gewoon lekker luieren in het park, er is aan iedereen gedacht.

Mee met de tijd

Handig om weten is dat Landal beschikt over een eigen app. Met deze app heb je toegang tot alle informatie die je nodig hebt om een geslaagde vakantie te beleven.