Maak een familiereis Zuid-Afrika en ga samen op zoek naar de Big Five. Dat is iets dat elk kind prachtig vindt. Zuid-Afrika is bovendien één van de mooiste landen om te bezoeken met kinderen. Dat komt in de eerste plaats omdat er zeer weinig tijdsverschil zit tussen Nederland en Zuid-Afrika. Daarnaast is Zuid-Afrika zo groot met zoveel verschillende natuur dat er wordt gesproken van: de wereld in één land is Zuid-Afrika! Het land is zo groot dat niet het hele land in één vakantie kunt ontdekken. Wil jij samen met de kinderen de vakantie van je leven maken? Begin dan met het maken van een overzicht wat elk van de gezinsleden zou willen zien of doen in Zuid-Afrika. De leeftijd van de kinderen is ook belangrijk. Aan de hand van dit lijstje kan de reisorganisatie een prachtige reis samenstellen.

Een op maat gemaakte familiereis Zuid-Afrika

Wanneer je weet wat iedereen graag wilt zien of doen in Zuid-Afrika kun je samen met de reisorganisatie een planning maken. Daarbij is de leeftijd van de kinderen van groot belang. Kleine kinderen vragen een andere dagindeling dan tieners of jong volwassenen. Daarnaast vragen kleine kinderen ook een ander logement dan wat oudere kinderen. De reisorganisatie houdt hier zeker rekening mee en dat begint al met de vliegreis. Voor hele kleintjes kan de reisorganisatie bijvoorbeeld zorgen voor het warm laten maken van de fles én een babybasket. Voor iets grotere kinderen kan worden gezorgd voor een kindermaaltijd. Wanneer je met kleine kinderen reist doe je dat het liefst met een eigen (gehuurde) auto. De reisorganisatie kan dan vooraf ook een autostoeltje reserveren. Ook voor de juiste slaapplaats voor jullie kinderen zorgt de reisorganisatie in overleg met jullie.

Een vakantie die is aangepast aan de leeftijd van de kinderen

Door jullie familiereis Zuid-Afrika aan te passen aan de leeftijd van de kinderen geniet iedereen van een fijne vakantie. Want hoe leuk is het om ergens in een lokale speeltuin jullie kinderen te zien spelen met de kinderen van de lokale bevolking. Het tempo tijdens een familiereis Zuid-Afrika ligt een stuk lager dan wanneer je met zijn tweetjes of met volwassenen op vakantie gaat. Daarom wordt bij elk logement bekeken of er voorzieningen zijn die voldoen aan de leeftijd van jullie kinderen. Bijvoorbeeld een lodge op het strand of een hotel met een zwembad. Dan kun je in de ochtend een stad of een dorp bezoeken en later op de middag lekker zwemmen. Ook tijdens een safari in één van de vele wildparken wordt rekening gehouden met de leeftijd van jullie kinderen.

Samen op vakantie betekent samen herinneringen maken

Elke vakantie zorgt voor herinneringen. Daarom is er niets mooiers dan samen een familiereis Zuid-Afrika voor te bereiden én te maken. Ga je in een wildpark op zoek gaat naar de Big Five, de olifant, de neushoorn, de buffel, de leeuw en het luipaard? Of ga je aan de baai van Hermanus op zoek naar walvissen (zuidkaper of bultrug), haaien, dolfijnen pinguïns of pelsrobben. Misschien wil je het wel alle twee! Samen met een reisorganisatie die gespecialiseerd is in reizen met kinderen stel je de mooiste familiereis samen.